joi, 17 octombrie 2013

Ce citim astăzi?

Mîine, vineri, 18 octombrie, de la ora 11.30, vă invit să urmăriţi pe postul TVH o nouă ediţie a emisiunii "Ce citim astăzi?" De această dată, l-am invitat în studio alături de mine pe scriitorul Ovidiu Petcu, un veteran al mişcării SF din România. Dumnealui pregăteşte o surprinzătoare relansare a carierei sale literare, iar detaliile le veţi afla mîine, în emisiune. Vă doresc vizionare plăcută.

Postul TVH este transmis de companiile de cablu RCS/RDS, UPC, Digi, Dolce şi Akta. De asemenea, emisiunea va putea fi urmărită online aici

Portretul scriitorului Ovidiu Petcu este preluat de pe site-ul Galileo Online şi apare aici cu acordul editorului Horia Nicola Ursu, căruia îi mulţumesc pe această cale pentru permisiunea acordată.

(P.S. Ediţia a doua a romanelor mele Gangland şi Anul terminal poate fi comandată online, urmînd sugestiile de pe această pagină. Fie că îmi scrieţi numele Pîtea, Pitea, Patea sau Pâtea, vă invit să îmi vizitaţi pagina oficială de web la adresa: http://sites.google.com/site/florinpitea/. Lectură plăcută!)

Niciun comentariu: