duminică, 2 iunie 2013

O ofertă de nerefuzat

Ieri am aflat de la domnul editor Ioan Cristescu şi de la domnul redactor-şef Cosmin Perţa că, la lansarea de astăzi, de la ora 16.00, la Romexpo, corp C2, zona B, standul B15, Editura Tracus Arte va oferi romanul meu Gangland la preţul promoţional de 25 de lei, iar cei care îl cumpără împreună cu Anul terminal vor beneficia de o reducere suplimentară - 40 de lei pentru set. Nu rataţi ocazia, pentru că oferta e valabilă numai astăzi. :)

(P.S. Ediţia a doua a romanului meu Anul terminal poate fi comandată online, urmînd sugestiile de pe această pagină. Fie că îmi scrieţi numele Pîtea, Pitea, Patea sau Pâtea, vă invit să îmi vizitaţi pagina oficială de web la adresa: http://sites.google.com/site/florinpitea/. Lectură plăcută!)

Un comentariu:

Florin Pîtea spunea...

Vă mulţumesc pentru gîndul cel bun, stimată doamnă.

Din păcate, la adresa aceasta (http://rita-drumes.blogspot.ro/) nu am găsit un link la blogul meu. Nici la adresa aceasta: http://www.ritadrumes.tk/.

Poate nu m-am uitat unde trebuia...

Dar, ca idee generală, dacă doriţi să facem un schimb de link-uri, ar fi de preferat să aveţi un blogroll pus la vedere, pe prima pagină a blogului dumneavoastră.

Cu la fel de multă preţuire,
Florin Pîtea