duminică, 25 mai 2014

Ţesătorul în "Lumi stranii"

Ieri, pe blogul său, antologatorul şi traducătorul Ştefan Ghidoveanu a anunţat iminenta lansare a unei noi antologii de ficţiune speculativă românească intitulată Lumi stranii. Volumul urmează să apară la Editura Vremea, cu o copertă de Ionuţ Bănuţă. Lansarea va avea loc joi, 29 mai, ora 14, la standul Editurii Vremea din cadrul Tîrgului de Carte Bookfest, la Romexpo.

În cuprins, alături de proze semnate de autoare precum Cristina Ghidoveanu, Antuza Genescu, Ana-Veronica Mircea, Ştefana Czeller şi Ana-Maria Negrilă, respectiv alături de povestiri ale unor autori ca Viorel Pîrligras, Liviu Radu şi Sebastian A. Corn, veţi găsi şi o schiţă a subsemnatului. Ne vedem la lansare!

Nu în ultimul rînd, îi mulţumesc domnului Ştefan Ghidoveanu pentru permisiunea de a reproduce pe acest blog coperta antologiei Lumi stranii.

(P.S. Ediţia a doua a romanelor mele Gangland şi Anul terminal poate fi comandată online, urmînd sugestiile de pe această paginăFie că îmi scrieţi numele Pîtea, Pitea, Patea sau Pâtea, vă invit să îmi vizitaţi pagina oficială de web la adresa: http://sites.google.com/site/florinpitea/Lectură plăcută!) 

Niciun comentariu: