sâmbătă, 2 noiembrie 2013

"Ce citim astăzi?" - retrospectiva lunii octombrie

Primele ediţii ale emisiunii "Ce citim astăzi?" pot fi vizionate online pe site-ul postului TVH.

Prima ediţie, din 4 octombrie 2013, a avut-o ca invitată pe doamna Roxana Petrescu, directoarea departamentului de relaţii cu publicul din Grupul Editorial Corint, iar subiectul discuţiei a fost o colecţie de istorie. Înregistrarea emisiunii poate fi urmărită aici, de la minutul 0:33:52 la minutul 1:00:00.

Tot doamna Petrescu a fost invitată şi la cea de-a doua emisiune, din 11 octombrie. De această dată, discuţia s-a concentrat asupra literaturii pentru adolescenţi. Puteţi urmări în reluare emisiunea aici, de la minutul 0:18:22 la minutul 0:46:00.

În schimb, pe data de 18 octombrie, în studio l-am invitat pe scriitorul Ovidiu Petcu pentru o retrospectivă a carierei sale. Acea ediţie a emisiunii se poate viziona aicide la minutul 0:33:44 la minutul 1:00:00.

Pe 25 octombrie, invitată a fost Monica Ramirez, scriitoare şi redactor-şef la Editura Tritonic. Discuţia a urmărit tehnici de scriere creativă, abordate şi în volumul Cum se scrie un best-seller. Azi puteţi vedea emisiunea aicide la minutul 00:33:58 la minutul 1:00:00.

Vă doresc vizionare plăcută!

(P.S. Ediţia a doua a romanelor mele Gangland şi Anul terminal poate fi comandată online, urmînd sugestiile de pe această pagină. Fie că îmi scrieţi numele Pîtea, Pitea, Patea sau Pâtea, vă invit să îmi vizitaţi pagina oficială de web la adresa: http://sites.google.com/site/florinpitea/. Lectură plăcută!)

Niciun comentariu: